Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Inte för att jag är någon expert eller så

Jag har bara haft ett långt förhållande, så jag har ju inte direkt jättemycket att jämföra med. Men jag har läst på nätet att en ansenlig andel relationer tydligen, av en serie anledningar av den sortens omfattning som gör att man sträcker scrollfingret, drabbas av en sjuårskris.

Annons

Min fru och jag högtidlighöll (nåja, vi highfajvade och kollade på nästan ett helt avsnitt Modern Family) alldeles nyligen att vi har varit tillsammans i sex år.

Så, ja, ni vet. Man börjar ju fundera. Så vi pratade om det idag på vägen till Ica Maxi, min fru och jag, att det står på nätet att en av de vanligaste anledningarna som folk uppger till att de skiljer sig är att de ”inte längre har något att prata om med sin partner”.

Eller, ja. Vi började prata om det, i alla fall. Men sen spårade det liksom ur i ett ganska högljutt bråk om från vilken ände det är meningen att man ska skala en banan om man är normal i skallen.

Jag vet inte riktigt var det lämnar oss.

Men vi har i alla fall inte slut på saker att prata om än.

Dela (88)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar