Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Ja.

Jag ber förstås oreserverat om ursäkt för den givetvis på alla sätt oacceptabelt blogglediga förmiddagen som jag tydligen tog mig friheter med hur som helst här idag.

Men det har efter en lite komplicerad mejlväxling imorse visat sig att när jag skrev på kontraktet med mitt bokförlag för min nästa bok (det var när de fortfarande gillade mig, en bit innan vi hade haft de där första planeringsmötena och deras ekonomiavdelning började prata om att tvångsinförliva en ”wienerbrödsklausul”), och de var väldigt noga med den där passagen om ”manusinlämning 9 januari”, då…ja.

Annons

Då MENADE de alltså verkligen 9 januari.

Jag har liksom varit under intrycket att det mer var en cirkatid. Som när man ringer och säger att man är sen och man bara ”jag är där om två minuter” trots att ingen i den jävla världshistorien någonsin har varit där på jävla två minuter. Ett talesätt mer än någonting konkret, tänkte jag.

Men de menade, har framkommit i inte alls speciellt otydliga ordalag under morgonen, alltså 9 januari. Lite mer exakt.

Så jag kommer behöva ett par timmar här idag att, ni vet.

Skriva en bok.

Dela (52)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar