Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Ja. Ja. Ja.

Visst.

Det finns väl olika sätt att bestämma exakt när ett ”intresse” eller en ”hobby” liksom har snubblat över kanten och blivit en ”besatthet” eller något ”onormalt”.

Och nu kommer kanske vissa delar av den här familjen, samt väl valda delar av personalen på den här passexpeditionen, möjligen vilja hävda att den punkten passerades precis i den sekund som jag blev ombedd att säga min dotters personnummer och istället instinktivt läste upp serienumret på en Imperial Model B från 1917.

Annons

Men…ja.

Så fort jag har fått lite perspektiv på det här och tid att tänka efter så är jag nästan säker på att jag kommer ha flera bra argument till varför det helt enkelt inte är sant.

Dela (36)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar