Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Ja. Ja. Ja.

 |  Publicerad 2014-02-17 14:40  |  Lästid: < 1 minut

Visst.

Det finns väl olika sätt att bestämma exakt när ett ”intresse” eller en ”hobby” liksom har snubblat över kanten och blivit en ”besatthet” eller något ”onormalt”.

Och nu kommer kanske vissa delar av den här familjen, samt väl valda delar av personalen på den här passexpeditionen, möjligen vilja hävda att den punkten passerades precis i den sekund som jag blev ombedd att säga min dotters personnummer och istället instinktivt läste upp serienumret på en Imperial Model B från 1917.

Men…ja.

Så fort jag har fått lite perspektiv på det här och tid att tänka efter så är jag nästan säker på att jag kommer ha flera bra argument till varför det helt enkelt inte är sant.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-02-17 14:41