Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Ja. Jag har gjort DUMMARE saker och jag har gjort betydligt FLER dumma saker

 |  Publicerad 2013-11-18 21:54  |  Lästid: < 1 minut

Och ja, jag fattar att de här ungarna som är här på besök redan hade ställt en miljard frågor om olika saker i vårt hem som inte var exakt som sakerna i deras hem och jag fattar att du var lite trött på det. Du har mina fulla sympatier. Men när ett av barnen fick syn på fyra vita örngott i en tvättkorg i vårt badrum och frågade vad det var, då var det faktiskt DU som sa ”det är ett spöke som har spytt”.

Så nu får du förklara det här för deras föräldrar.

Jag tänker stå här och vara föräldern som ber om ursäkt för den andra föräldern.

Jag har väntat tre och ett halvt år på det här.

DSC_068927
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-11-18 21:55