Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Ja. Jag har gjort DUMMARE saker och jag har gjort betydligt FLER dumma saker

Och ja, jag fattar att de här ungarna som är här på besök redan hade ställt en miljard frågor om olika saker i vårt hem som inte var exakt som sakerna i deras hem och jag fattar att du var lite trött på det. Du har mina fulla sympatier. Men när ett av barnen fick syn på fyra vita örngott i en tvättkorg i vårt badrum och frågade vad det var, då var det faktiskt DU som sa ”det är ett spöke som har spytt”.

Annons

Så nu får du förklara det här för deras föräldrar.

Jag tänker stå här och vara föräldern som ber om ursäkt för den andra föräldern.

Jag har väntat tre och ett halvt år på det här.

DSC_068927

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar