Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Ja. Jag vet.

 |  Publicerad 2015-02-01 20:45  |  Lästid: < 1 minut

Och jag försöker inte byta samtalsämne.

Det här är verkligen inte en ansträngning med målet att förflytta skulden till någon annan. Det är rimliga anklagelser. Jag tar ansvar för min del.

Jag är fullt medveten om att det här är ett problem som rör hela familjen. Jag har inte över huvud taget ens insinuerat att jag inte tar detta på allvar. Jag fattar. Jag vet. Det är i längden inte bara en fråga om ordning utan även om hygien. Jag begriper och respekterar det och säger inte på minsta lilla vis emot angående grundpremissen.

Jag bara säger att den här bilen består ta mig fan till åtminstone 60% av russin.

Vi skulle kunna söka EU-bidrag som litet familjejordbruk.

Det är allt jag säger.

Okej kanske inte a-l-l-t då för jag ser hur du tittar på mig nu så låt mig säga det här en gång till:

Jag går med på att vi behöver diskutera en tydligare uppsättning regler angående förutsättningarna för mellanmålsätande i bilen men det ser alltså ut som om någon har sprängt en jävla fiskdamm i baksätet och då känner faktiskt inte jag att det STÖRSTA problemet som vi tvunget måste BÖRJA med att bråka om är att du råkade hitta lite Hot Creole-dipsås på reglaget till stolsvärmen!!!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2015-02-01 20:53