Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Jag är inte geometrist. Men.

 |  Publicerad 2012-12-28 13:05  |  Lästid: < 1 minut

Mitt bokförlag har skickat ut en julkorg till alla sina författare. Fylld med choklad, ost och korv. Det är förstås på alla sätt ett makalöst initiativ, och majoriteten av innehållet är förstås redan slut.

Det enda som är kvar är den här korven.

Den fyrkantiga korven.

Och jag är inte fördomsfull. Jag vill bara göra det jävligt klart för alla nu här direkt. Jag är open minded så det bara sjunger om det. Kom inte och säg något annat.

Och det är inte som att jag inte kommer ÄTA korven liksom. (Det är, om vi ska vara helt och hållet petiga rent tempusmässigt, inte som att jag inte redan HAR ätit den liksom.)

Jag säger bara att det inte riktigt känns rätt. Jag tycker att korv ska vara rund. Eller cylindrisk. Beroende på vilket håll man ser den ifrån. Så är det bara. Det har faktiskt alltid varit så och jag fattar inte varför vi ska behöva ändra på det med en massa nymodigheter.

Det känns som om den här korven är gjord av en död Lego-gris. Det är allt jag säger.

Och, ja. Sen råkade jag eventuellt säga det så att ungarna hörde.

Så nu har jag två problem. Fyrkantig korv och att ungarna har blivit helt sjukt känsliga med sin Lego-bondgård.

Okej, ett problem då.

Jag har ätit upp det andra nu.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar