Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Jag bara säger

 |  Publicerad 2013-06-15 11:39  |  Lästid: < 1 minut

Läkaren sa till mig att jag måste börja äta bättre. Eller han använde väl om vi ska vara petiga den medicinska facktermen ”äta avsevärt mindre skit”. Och sedan förklarade han ganska ingående att han inte tänkte uppmana mig att börja följa en strikt diet med en gång, eftersom det tydligen följer samma logik som att läkare inte råder väldigt gamla och sjuka människor som har rökt hela sina liv att sluta över en natt eftersom det kan ge deras kropp en sådan chock att de får en hjärtattack och dör.

Så läkaren sa till mig att ”till en början försöka fokusera på att förlägga en så stor del av kaloriintaget som möjligt till första halvan av dagen”.

Och då menade han tydligen inte att jag skulle äta Ben & Jerry’s New York Super Fudge Chunk till frukost. Trots att det faktiskt är asmycket kalorier i det.

Inte för att jag har gjort det.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar