Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag bara säger

Läkaren sa till mig att jag måste börja äta bättre. Eller han använde väl om vi ska vara petiga den medicinska facktermen ”äta avsevärt mindre skit”. Och sedan förklarade han ganska ingående att han inte tänkte uppmana mig att börja följa en strikt diet med en gång, eftersom det tydligen följer samma logik som att läkare inte råder väldigt gamla och sjuka människor som har rökt hela sina liv att sluta över en natt eftersom det kan ge deras kropp en sådan chock att de får en hjärtattack och dör.

Annons

Så läkaren sa till mig att ”till en början försöka fokusera på att förlägga en så stor del av kaloriintaget som möjligt till första halvan av dagen”.

Och då menade han tydligen inte att jag skulle äta Ben & Jerry’s New York Super Fudge Chunk till frukost. Trots att det faktiskt är asmycket kalorier i det.

Inte för att jag har gjort det.

Dela (19)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar