Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag bara säger

Jag är helt och hållet för hela den här grejen att barn ska ärva kläder av varandra. Det är ekologiskt och ekonomiskt och allting och det är skitbra. Absolut. Det är jättekul att han har äldre kusiner som har vinteroveraller och mössor och vantar och precis ta mig fan allting annat som är nästan oanvända. Jag protesterar inte. Jag försöker inte vara negativ här.

Annons

Jag säger bara att det måste ju finnas någon sorts matematisk formel för när själva administrationen att försöka ändra namnet med vattenfast märkpenna i alla de små jävla lapparna i kläderna så att de inte kommer bort på förskolan helt enkelt tar så lång tid att det vore mer effektivt att bara byta namn på vårt barn.

Det var bara ett förslag.

DSC_068927

Dela (65)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar