Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Jag bara säger

 |  Publicerad 2013-11-01 21:54  |  Lästid: < 1 minut

Jag är helt och hållet för hela den här grejen att barn ska ärva kläder av varandra. Det är ekologiskt och ekonomiskt och allting och det är skitbra. Absolut. Det är jättekul att han har äldre kusiner som har vinteroveraller och mössor och vantar och precis ta mig fan allting annat som är nästan oanvända. Jag protesterar inte. Jag försöker inte vara negativ här.

Jag säger bara att det måste ju finnas någon sorts matematisk formel för när själva administrationen att försöka ändra namnet med vattenfast märkpenna i alla de små jävla lapparna i kläderna så att de inte kommer bort på förskolan helt enkelt tar så lång tid att det vore mer effektivt att bara byta namn på vårt barn.

Det var bara ett förslag.

DSC_068927
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar