Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag ber om ursäkt till alla närvarande redan på förhand

Min fru är inne i en inredningsbutik. Köpcentrumet är knökfullt av folk. Vår dotter Xbox är tre månader gammal och exakt i den åldern nu där hon börjar gallskrika om man står still men börjar skratta lyckligt så fort barnvagnen hon ligger i rör på sig. Om ni har barn vet ni möjligen vilken ålder jag menar. Barnvagn i rörelse: Instagrambaby. Barnvagn som står still: Mohawk i Gremlins.

Annons

Det var förstås inte ett jättestort problem så länge definitionen bara var ”rörelse”. Men på senare tid har Xbox tyvärr lärt sig identifiera bristande framåtrörelse, så det gamla tricket med att rulla vagnen fram och tillbaka över en tröskel är nu ungefär lika effektivt som att försöka få tyst på en tjutande brandvarnare genom att sätta eld på hallgarderoben. Dessutom har hon bara de senaste dagarna utvecklat en ytterst specifik fartpreferens någonstans mellan rask promenad och joggning. Alla andra hastigheter får henne nu att avgrundsvråla i protest.

Och min fru är inne i en inredningsbutik. Och vi är på ett köpcentrum. Precis vid food courten. Och det är lunchtid.

Det här kommer bli den sämsta Speed-uppföljaren någonsin.

DSC_068927

Dela (65)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar