Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag borde ha haft något i äktenskapsförordet om sån här skit

Jo. Min fru och jag var, på grund av en serie för den här familjen högst okaraktäristiska omständigheter, ute igår kväll. Som, ja ni vet, folk. Mer specifikt var vi i Globen och tittade på komikern Louis C.K. Vilket innebär att jag hela förmiddagen idag fick gå runt och försöka förklara för min fru att det uttalas ”Loui siiii-kääääj”. Inte ”Louise ssssssssssssssssssk!”, som hon konsekvent envisas med att uttala det när hon pratar med sina vänner i telefon och förklarar var vi var igår.

Annons

Det var rätt irriterande. Jag ska inte ljuga för er.

Men tyvärr var det inte i närheten av lika irriterande som när jag insåg efter tre timmar att hon fejkade alla telefonsamtalen och uttalade det sådär bara för att hon ville se om det skulle göra mig upprörd.

Det gjorde det.

Så nu vet jag inte om hon verkligen tror att ”Globen” uttalas ”Gluuubiiin” eller om det också bara är fejk.

Jag hatar när hon håller på så här.

Dela (83)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar