Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag förstår att det här ställer vissa krav på våra gemensamma popkulturella referensramar

Men jag har inte klippt mig på ett tag, så min frisyrs centrala tyngdpunkt har liksom migrerat till gränserna av mitt hårfäste och börjat hänga ner i pannan, fast från sidorna. Och jag är 33 så det här med mitt deserterande hårfäste har börjat bli en ganska känslig fråga för mig. Så jag frågade min fru om hon tyckte att jag såg okej ut i håret, och då sa hon ”mmm?” på ett sätt som jag inte riktigt kunde tolka. Så jag frågade vad hon menade. Och då imiterade hon Pablo Francisco när Pablo Francisco imiterar Keanu Reeves när han slänger med håret för att få bort luggen ur ögonen.

Annons

Ibland önskar jag verkligen att hon bara kunde svara ja eller nej.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar