Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Jag förstår att det här ställer vissa krav på våra gemensamma popkulturella referensramar

 |  Publicerad 2015-01-20 23:32  |  Lästid: < 1 minut

Men jag har inte klippt mig på ett tag, så min frisyrs centrala tyngdpunkt har liksom migrerat till gränserna av mitt hårfäste och börjat hänga ner i pannan, fast från sidorna. Och jag är 33 så det här med mitt deserterande hårfäste har börjat bli en ganska känslig fråga för mig. Så jag frågade min fru om hon tyckte att jag såg okej ut i håret, och då sa hon ”mmm?” på ett sätt som jag inte riktigt kunde tolka. Så jag frågade vad hon menade. Och då imiterade hon Pablo Francisco när Pablo Francisco imiterar Keanu Reeves när han slänger med håret för att få bort luggen ur ögonen.

Ibland önskar jag verkligen att hon bara kunde svara ja eller nej.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar