Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Jag gjorde vad jag kunde med den information som fanns tillgänglig

 |  Publicerad 2014-01-09 17:51  |  Lästid: < 1 minut

Okej. Till mitt försvar så trodde jag att han sa ”jättarna”.

Han rusade runt här helt sjukt entusiastiskt och ylade ”jättarna kommer snart! Jättarna kommer snart!”.

Men han verkade inte riktigt ha förstått exakt vad ”jättar” är. Så jag satte mig ner och förklarade lugnt och pedagogiskt att jättar är mäktiga mytologiska monster som är stora som hela vårt hus och så starka att de kan krossa vår bil i sina nävar och så glupska att de kan äta upp ett helt barn i en enda tugga.

Och sen visade det sig att han inte hade sagt ”jättarna”. Han hade sagt ”gästerna”. När ett treochetthalvtårigt barn säger de två orden så låter de väldigt, väldigt lika.

Det var ett enkelt missförstånd.

Men nu är han svinrädd för att vi ska få gäster.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar