Hoppa till innehåll

Jag har Anna Wahlgren-metoden. Han har Obi-Wan-metoden.

Så det började med att han sov i vår säng. Sen började jag låta honom somna i vår säng, och när han gjort det bar jag in honom till hans säng. Och efter någon timme vaknade han, kom in i vårt rum igen och somnade om i vår säng. Och när vi hade hållit på … Continued

Så det började med att han sov i vår säng.

Sen började jag låta honom somna i vår säng, och när han gjort det bar jag in honom till hans säng. Och efter någon timme vaknade han, kom in i vårt rum igen och somnade om i vår säng. Och när vi hade hållit på så ett tag så fick han fortfarande somna i vår säng, men sen bar jag in honom till hans säng, och när han vaknade och kom in i vårt rum igen så följde jag med honom tillbaka till hans rum och så sov vi båda två i hans säng resten av natten.

Och när vi hade hållit på så ett tag så började jag träna honom på att somna i sin egen säng. Så i början låg jag i hans säng tills han somnade, och då smög jag upp och gick och la mig i hans mammas och min säng. Och några timmar senare vaknade han och kom in i vårt rum, och då följde jag med honom tillbaka och så sov vi båda i hans säng resten av natten.

Och när vi hade hållit på så ett tag så började han vänta tills jag hade somnat i hans säng. Och sen smög han in i vårt rum och somnade bredvid sin mamma i vår säng. Och några timmar senare vaknade jag och gick in i vårt rum, och sen sov vi båda två i hans mammas och min säng resten av natten.

Och när vi hade hållit på så ett tag så började han följa med mig tillbaka in till hans säng när jag vaknade på natten, och så sov vi där i någon timme, och sen smög han upp och gick tillbaka in i sin mammas och mitt rum och sov i vår säng resten av natten.

Och nu har jag sovit ensam i hans säng de tre senaste nätterna utan att vakna en enda gång.

Det var faktiskt först imorse som jag insåg att ungjäveln Jedi Sleep-trickat mig.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.