Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag har haft ganska mycket tid att tänka den senaste veckan. Det är möjligt att det inte är bra för mig.

Ibland när jag känner att det är för lite rock’n roll i min tillvaro så stryker jag över ”Inköpslista” på blocket vid kylen och skriver ”Fredriks Rider” istället. Och så skriver jag dit saker som ”ett exemplar av Ben & Jerry’s i alla smaker som finns” och ”ostbågar som legat i öppen påse i minst två dygn” och ”det får bara finnas choklad med sånt där krisp inuti i logen” och ”Please remember that Mr Backman ONLY drinks Dr Pepper cherry vanilla!!!”.

Annons

Min fru säger att det är dags för mig att åka tillbaka till kontoret imorgon.

Dela (105)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar