Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Jag har haft ganska mycket tid att tänka den senaste veckan. Det är möjligt att det inte är bra för mig.

 |  Publicerad 2014-09-11 22:21  |  Lästid: < 1 minut

Ibland när jag känner att det är för lite rock’n roll i min tillvaro så stryker jag över ”Inköpslista” på blocket vid kylen och skriver ”Fredriks Rider” istället. Och så skriver jag dit saker som ”ett exemplar av Ben & Jerry’s i alla smaker som finns” och ”ostbågar som legat i öppen påse i minst två dygn” och ”det får bara finnas choklad med sånt där krisp inuti i logen” och ”Please remember that Mr Backman ONLY drinks Dr Pepper cherry vanilla!!!”.

Min fru säger att det är dags för mig att åka tillbaka till kontoret imorgon.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar