Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag har inget EMOT ananas

Jag säger bara att om naturen inte vill att jag ska HATA ananas så borde den verkligen ha gjort något åt att ananas, om den till exempel är uppskuren i bitar och ligger i en skål och det till exempel är mörkt i köket och man inte vill tända lampan för att man inte vill bli utfrågad om vad man gör i köket vid den tiden på natten, ser jävligt mycket ut som ost.

Annons

Jag har inget e-m-o-t ananas.

Men om ananas och jag ska ha en fungerande relation så är det fan en jävligt dålig början att jag tror att den är ost.

Det är allt jag säger.

Dela (16)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar