Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Jag kan sluta när jag vill

 |  Publicerad 2014-09-17 21:10  |  Lästid: < 1 minut

Jag vill bara helt kort meddela att den här bloggen eventuellt kommer ta ett uppehåll under en ännu icke fastslagen tidsperiod. Jag ber om ursäkt för det. Det är familjerelaterat. Jag måste helt enkelt prioritera min tid ett tag på människorna omkring mig. Jag vill inte kalla det ”kris”, men det är tydligen vad det är. Så jag måste försöka hantera den. Lite mer specifikt måste jag lägga mycket tid på att…ja…ni vet. Rensa, lite. Kan man väl säga. Det är inget allvarligt, alltså, men medan jag var i Tyskland råkade tydligen min familj hitta några skrivmaskiner i vårt förråd som jag inte hade berättat om, och nu håller de på här om att ”det här är en intervention”.

Jag accepterar det. Jag är redo att ta diskussionen. Jag är en vuxen människa. Men jag tycker fan att det blev lite för mycket när de allihop började förhöra mig som om de var narkotikapoliser som precis hittat en källare fylld av kokain.

Speciellt efter att jag försökt förklara att de inte är mina och att jag bara förvarar dem åt en vän.

Och helt ärligt: Vad ÄR egentligen ”rimliga mängder för eget bruk” när vi pratar om skrivmaskiner? Va?

Ni behöver inte svara på det. Det är en retorisk fråga.

Helt allvarligt. Om ni svarar på det ändå så kommer jag stänga av kommentarsfältet i bloggen.

Nej, NI kan vara passivt aggressiva!

Om det här hade varit hemlösa hundvalpar så hade alla snackat om vilken fin jävla människa jag var men när det är skrivmaskiner då är man minsann en ”hoarder”.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-09-17 21:23