Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Jag känner att vi får reda ut ett missförstånd i taget här faktiskt

 |  Publicerad 2013-11-06 19:09  |  Lästid: < 1 minut

När jag sa ”det var väl inte så farligt?” så menade jag det bokstavligen. Jag menade det som ”det kan väl inte vara farligt för hälsan, va? Tror du det?”. Jag menade det i-n-t-e som ”määän sluta hetsa upp dig nu, det spelar väl för fan ingen roll!?”

Jag menade det jag sa. Som i ”det är väl inte så farligt? Väl? På allvar nu?” Jag blev genuint orolig för att det kanske är farligt på riktigt nämligen när du började hålla på om att ”de är för barn och det är meningen att de ska äta EN om dagen!”.

Jag bara menade att om de är gjorda för barn så borde de inte vara så farliga. Väl?

Det var inte alls en provokation. Jag vill bara att vi är tydliga med det här så att det inte uppstår fler missförstånd. Jag menade ”farligt” ur en ren hälsoaspekt. Jag försökte inte bagatellisera mitt handlande på något sätt. Okej? Okej.

I så fall: Ja. Absolut.

Om vi ska återgå till kärnfrågan så är svaret ja, jag åt upp hela burken med vitaminbjörnar.

Det var antingen dem eller all choklad förvarad av man, kvinna eller barn i låsta eller olåsta lägenheter i den här bostadsrättsföreningen.

Jag säger inte att jag är stolt över mig själv.

DSC_068927
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-11-06 19:11