Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag säger inte att Sverige kommer missa EM men om de missar EM så kommer jag säga att jag sa det här

Min vän E och jag ska gå och titta på Sverige-Ryssland ikväll. Jag använder ordet ”kväll” högst motvilligt eftersom min vän E och jag redan har bråkat om det här ganska länge eftersom min vän E inte har barn.

Annons

Men matchen börjar alltså 20.45. På en torsdag.

Jag visste inte det när vi köpte biljetterna. Men så är det tydligen.

Tjugo. Fyrtio. Fem.

På en torsdag.

Och nu håller min vän E på om att jag ”borde ha vetat” men jag kommer minsann inte in i det här som nån jävla rookie, jag har läst på! Jag har gjort min research! Så jag VET att m-a-s-s-o-r av spelarna som är uttagna till matchen också är småbarnsföräldrar. Det är inte bara JAG!

20.45!

På en torsdag!!!

Jag kan för fan inte hålla mig vaken genom ett halvt avsnitt Modern Family 20.45 på en torsdag.

Dela (105)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar