Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag skiter i vad hon säger

Hon frågade om jag hade skrivit ut biljetterna. Och jag sa att det är för fan klart att jag har skrivit ut biljetterna, jag är liksom ingen idiot. Och hon frågade om jag var helt säker för om man inte har skrivit ut biljetterna så kommer man inte in. Och då sa jag att jaaa, jag är liksom ingen idiot. Det är klart att jag har skrivit ut biljetterna.

Annons

Och sen visade det sig att jag kanske inte, per definition, hade skrivit ut biljetterna.

Så då fick jag ringa alla vi känner som bor i närheten av Globen och försöka hitta någon som vi kunde skriva ut biljetterna hos. Och till sist fick vi tag i min frus svägerskas föräldrar och så fick jag skriva ut biljetterna hemma hos dem.

Så det löste det sig, liksom. För att jag löste det.

För att jag är en problemlösare.

Och nu håller min fru på och tjatar om att man inte får gå runt och skrika ”JAG ÄR EN PROBLEMLÖSARE!!!” om det är man själv som konsekvent skapar problemen från första början.

Men hon är liksom varken en del av problemet eller en del av lösningen.

Man kan inte lyssna på såna människor.

Dela (79)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar