Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag skiter i vad hon säger

”Stockholmsmjölk” är ett ord.

Det är mjölk som görs i Stockholm. Den har annorlunda förpackningar och den har mycket sämre hållbarhetstid. I Skåne skriver man ut ett datum på mjölken och då kan man ändå dricka den gott och väl två-tre dagar efter att den har gått ut, i Stockholm är konsistensen i paketet ta mig fan kramsnö två-tre dagar FÖRE utgångsdatumet. Det är ju helt uppenbart en konspiration, och att alla stockholmare förnekar att den finns är fan bara ytterligare ett bevis för att alltihop är en stor jävla cover-up. Antingen är kylskåpen sämre här eller så är kossorna sämre här. Och jag har visserligen inga direkta belägg för det men jag är rätt jävla säker på att det här på något sätt kan ha ett samband med att milkshakemaskinen på Burger King på Odenplan fan ALLTID är sönder när jag kommer dit.

Annons

Jag skiter i att hon säger att jag ”lever ett helt sjukt okomplicerat liv” och att jag ”ska hålla käften och somna om”.

Det här är också en sorts problem.

Dela (17)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar