Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Jag skiter i vad hon säger

 |  Publicerad 2014-11-04 22:04  |  Lästid: < 1 minut

Jag har köpt en ny keps. En Nascar-keps. Med Kevin Harvicks nummer på. Kevin Harvick är en förare i Nascar och om man vet det så fattar man varför det är himla fint och speciellt och om man inte vet det så vet man det nu och då borde man fatta. Det är en utmärkt keps. Den har Nascar-loggan på knäppningen där bak och allting.

Och den är ny.

Helt ny.

Och jag gick runt här och hade den på mig hela kvällen.

Och visst, jag kanske möjligen kan ge henne att det kanske inte är exakt som när hon har klippt lugg och det tar mig flera dagar innan jag märker det. Men när hon inte ens gör minsta tecken på att ha uppmärksammat att jag har köpt ny keps på en hel kväll så är det det faktiskt lite som när hon har klippt lugg och det tar mig flera dagar innan jag märker det.

Jag gjorde till och med slow motion-piruetten och min ”jaha, märker du något annorlunda med mig ikväll kanske?”-grej.

Och vet ni vad hon sa då? Vet ni vad hon sa till mig, efter sju års förhållande och fem års äktenskap och två barn? Till mig, jag som är hennes livs stora kärlek och hennes eviga ljus? Vet ni det?

Hon sa: ”Du har glass på tröjan”.

Jag har ALLTID glass på tröjan, det är för fan inget ANNORLUNDA med det!!!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-11-04 22:07