Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Jag skiter i vad hon säger

 |  Publicerad 2015-02-25 20:50  |  Lästid: < 1 minut

Jag har varit hemma hela dagen.

Jag har varit sjuk. Jättesjuk.

Jättejättejättesjuk.

När barn är jättesjuka och man är hemma så heter det ”VAB”. Det är ett etablerat uttryck. Det är fullständigt rimligt att det finns ett liknande, nästan lika etablerat, uttryck om det råkar vara en vuxen som är sjuk. Även om den vuxna personen råkar vara hemma ensam med sig själv. Och idag var det Fredrik som var sjuk. Fredrik var jättesjuk.

Så ja, jag ringde några olika personer för att få anledning att berätta att jag har haft en ”FAB dag!”. Det gjorde jag. Det står jag för.

Min fru kan härja hur mycket hon vill om att det ”isåfall borde heta v-a-f”. Det kan jag acceptera. Det kan vi ha en konstruktiv diskussion om.

Men om hon säger en gång till att jag tittar för mycket på Keeping up with the Kardashians så går jag härifrån.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2015-02-25 20:53