Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag skiter i vad hon säger

Det är en fullständigt rationell sak för en lite civiliserad människa att undra.

I en del kulturer slänger de liksom bara fram lite kokt fläsk och tror att det är samma sak. Jag har varit i länder där de bara vispat runt lite fettskivor i botten av en kastrull i några minuter och sen lassat upp det bredvid äggröran som om det inte skulle märkas. (Som. Om. Det. Inte. Skulle. Märkas!!!).

Annons

Det finns till och med den där typen av pretentiösa jävla lyxhotell som tycker att de ska vara lite finare och byter ut den mot skivad jävla alpaca eller nåt sånt skit och tror att man ska bli imponerad.

Och då vill jag fan vara mentalt förberedd.

Sånt där kan förstöra en hel jävla resa.

Så om min fru visar mig hotellet vi ska bo på, och vänder sig till mig och frågar vad jag ”tycker”. Då är det fan INTE en ”sjuk fråga”.

Har de svenskt bacon på frukostbuffén eller inte. Ja eller nej?

Dela (18)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar