Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Jag skiter i vad min bank säger

 |  Publicerad 2014-01-24 14:09  |  Lästid: < 1 minut

Jag var där på möte och bankpersonen bad mig trycka in mina säkerhetskoder för att kunna logga in på mitt konto så att de kunde göra vad det nu var med vad det nu var. Och det tog väl möjligen lite längre tid än vad som var helt rimligt, jag går med på det. Men bankpersonen var ju faktiskt inte speciellt hjälpsam. Lite service kan man kanske få begära när man betalar för tjänsten. Jag kan för fan inte rimligtvis vara den första småbarnsföräldern som är kund i den där banken.

Så någonstans efter sjunde försöket borde det väl ha varit uppenbart för NÅGON i rummet att jag satt och slog in koderna för att få odödlighetskraften i Lego Star Wars.

Allt kan väl för fan inte bara vara kundens ansvar.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-01-24 14:12