Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag skiter i vad min bank säger

Jag var där på möte och bankpersonen bad mig trycka in mina säkerhetskoder för att kunna logga in på mitt konto så att de kunde göra vad det nu var med vad det nu var. Och det tog väl möjligen lite längre tid än vad som var helt rimligt, jag går med på det. Men bankpersonen var ju faktiskt inte speciellt hjälpsam. Lite service kan man kanske få begära när man betalar för tjänsten. Jag kan för fan inte rimligtvis vara den första småbarnsföräldern som är kund i den där banken.

Annons

Så någonstans efter sjunde försöket borde det väl ha varit uppenbart för NÅGON i rummet att jag satt och slog in koderna för att få odödlighetskraften i Lego Star Wars.

Allt kan väl för fan inte bara vara kundens ansvar.

Dela (66)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar