Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Jag skiter i vad min fru säger

 |  Publicerad 2014-07-09 11:03  |  Lästid: < 1 minut

Våra bröllopslöften sa klart och tydligt ”i nöd och lust tills döden skiljer oss åt”.

Det fanns INGENTING där om att man inte får vissla ledmotivet till Göta Kanal i bilen.

Och det här att hon försöker lura i mig att löftena i själva verket innehöll det finstilta tillägget ”i nöd och lust tills döden skiljer oss åt, till exempel genom att du visslar ledmotivet till Göta Kanal i bilen och jag en dag helt enkelt får nog!” är en både svekfull och orättvis efterhandskonstruktion.

Det är en svinbra låt.

Jag tänker inte stanna för att köpa silvertejp innan hon har berättat vad fan hon ska ha den till.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar