Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag skiter i vad min fru säger

Våra bröllopslöften sa klart och tydligt ”i nöd och lust tills döden skiljer oss åt”.

Det fanns INGENTING där om att man inte får vissla ledmotivet till Göta Kanal i bilen.

Och det här att hon försöker lura i mig att löftena i själva verket innehöll det finstilta tillägget ”i nöd och lust tills döden skiljer oss åt, till exempel genom att du visslar ledmotivet till Göta Kanal i bilen och jag en dag helt enkelt får nog!” är en både svekfull och orättvis efterhandskonstruktion.

Annons

Det är en svinbra låt.

Jag tänker inte stanna för att köpa silvertejp innan hon har berättat vad fan hon ska ha den till.

Dela (189)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar