Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag skiter i vad min fru säger

Hon beställde hudkräm eller schampo eller vad det nu var på internet, och det levererades i en liten brun kartong som hon ställde på köksbänken. Och nu har jag gått förbi den kartongen sju gånger idag och blivit lika besviken varje gång.

Annons

Jag skiter i om hon säger att hon ”skäms” över mig.

Om de inte reagerar omedelbart så är det här INTE det sista arga mejlet där jag kräver att det där jävla skithudkrämsföretaget slutar skicka ut sin skit i lådor som ser ut som chokladaskar om det inte är CHOKLAD i dem.

Jag utesluter inte att det blir handskrivna brev om det här fortsätter.

Dela (85)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar