Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag tänker faktiskt kräva att få tala med deras chef

Säg inte åt mig att jag måste ”uppmuntra barnens kreativitet”, det var ju för fan PRECIS det jag gjorde!

De byggde en koja av snön från sandlådan och påstod att det var ett kafé och att jag var kund där. Så jag steg in i kojan och jag påpekade omedelbart att det inte fanns några ergonomiska sittplatser och att det borde finnas gratis wi-fi om de vill ha några kunder över huvud taget och att det faktiskt var en sjukt dålig affärsidé att ha osynliga drakar på kaféet eftersom de inte syns.

Annons

För det är den sortens kund jag är. Allt annat hade varit sjukt orealistiskt. Jag höll mig sann mot min karaktär.

Och barn måste faktiskt få lära sig att lösa problem. Aktiv problemlösning är liksom det mest kreativa som finns. Säg inte åt mig att jag inte är kreativ. Det fanns fan INGEN förälder som spottade ut låtsaskaffet över hela kojkaféet och skrek att det smakade sand och att jag skulle stämma varenda jävel härinne mer kreativt än jag.

Nu måste jag gå för jag råkade svälja lite av kaffet och jag tror att den där katten har pissat i ungarnas kaffeplantage inatt igen.

Dela (53)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar