Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag tänker inte börja prata om att hon jinxade vädret här

Men min fru drog fram sitt himla vintertäcke, och dagen EFTER började det snöa i Solna.

Täcke. Mindre än 24 timmar.

Frikkin snö.

Hon säger förstås att det är en ”slump”, men jag har faktiskt studerat religionshistoria vid Lunds Universitet och jag kanske inte kommer ihåg precis allt därifrån för jag har kanske inte jättebra minne och glömmer kanske slutet på filmer ganska ofta men jag är faktiskt g-a-n-s-k-a förbaskat säker på att när den där Jona i Bibeln var ute på den där båten och det blev storm och alla de andra fiskarna på båten bara ”vad är det där?” och Jona bara ”det är mitt vintertäcke”, då blev han uppäten av en val.

Annons

Jag säger inte att min fru borde bli uppäten av en val men jag säger bara att JAG SÄGER BARA.

Snö.

Nu måste jag gå ner i källaren och hämta mina vinterkepsar.

Dela (141)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar