Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Jag tänker inte börja prata om att hon jinxade vädret här

 |  Publicerad 2014-11-07 12:28  |  Lästid: < 1 minut

Men min fru drog fram sitt himla vintertäcke, och dagen EFTER började det snöa i Solna.

Täcke. Mindre än 24 timmar.

Frikkin snö.

Hon säger förstås att det är en ”slump”, men jag har faktiskt studerat religionshistoria vid Lunds Universitet och jag kanske inte kommer ihåg precis allt därifrån för jag har kanske inte jättebra minne och glömmer kanske slutet på filmer ganska ofta men jag är faktiskt g-a-n-s-k-a förbaskat säker på att när den där Jona i Bibeln var ute på den där båten och det blev storm och alla de andra fiskarna på båten bara ”vad är det där?” och Jona bara ”det är mitt vintertäcke”, då blev han uppäten av en val.

Jag säger inte att min fru borde bli uppäten av en val men jag säger bara att JAG SÄGER BARA.

Snö.

Nu måste jag gå ner i källaren och hämta mina vinterkepsar.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-11-07 12:31