Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag tänker inte ställa till bråk här. Jag vill bara informera.

Det står klart och tydligt på Wikipedia att navigation är extremt komplicerat på till exempel Nordpolen och Sydpolen eftersom det är något med magnetfältet i jorden eller något som gör något med kompasserna.

Annons

Visst. Jag fattar kanske inte EXAKT vad det handlar om. Men jag fattar att navigationen kan bli helt satt ur spel om man börjar mucka med magnetfälten och i en utsatt situation ute i vildmarken helt utlämnad till naturens mest vildsinta element kan det faktiskt bli en fråga om liv och död.

Jag försöker inte alls överdramatisera det här.

Men det är så jag påverkas om man flyttar kylskåpsmagneterna utan att säga till.

DSC_068927

Dela (39)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar