Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Jag tänker inte ställa till bråk här. Jag vill bara informera.

Publicerad 2013-11-13 23:41  | Lästid: 1 minut |

Det står klart och tydligt på Wikipedia att navigation är extremt komplicerat på till exempel Nordpolen och Sydpolen eftersom det är något med magnetfältet i jorden eller något som gör något med kompasserna.

Visst. Jag fattar kanske inte EXAKT vad det handlar om. Men jag fattar att navigationen kan bli helt satt ur spel om man börjar mucka med magnetfälten och i en utsatt situation ute i vildmarken helt utlämnad till naturens mest vildsinta element kan det faktiskt bli en fråga om liv och död.

Jag försöker inte alls överdramatisera det här.

Men det är så jag påverkas om man flyttar kylskåpsmagneterna utan att säga till.

DSC_068927
Dela på Facebook
Tweeta