Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Jag vet att mina grannar gör det här för att stressa mig

 |  Publicerad 2014-11-22 21:32  |  Lästid: < 1 minut

Min fru suckar förstås och håller på om att ”allting i hela världen handlar faktiskt inte om dig Fredrik”, men jag ser ju klart och tydligt att de har gjort det. Flera stycken. Två däruppe till vänster och två uppe till höger och minst två stycken där i mittenlängan. Och jag vet för fan mycket väl att de gör det här för att stressa m-i-g!

OCH DET ÄR FÖR FAN FUSK OM MAN SÄTTER UPP JULBELYSNINGEN I FUCKING N-O-V-E-M-B-E-R!!!

IMG_2004

Julsama bin Laden.

Jag kommer ändra varenda brevlådelapp till Julsama bin Laden. Det ska ni ha klart för er.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-11-22 22:05