Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Jag vet att vi inte har haft så mycket tid för varandra på sistone

 |  Publicerad 2013-11-21 21:45  |  Lästid: < 1 minut

Men jag tror att det är så här för alla småbarnsföräldrar. Du vet, två barn varav en nästan nyfödd, sena nätter och tidiga morgnar och hämtningar och lämningar och föräldramöten och släktträffar och barnkalas. De där dagarna när man bara känner sig som en funktion. Aldrig riktigt tillräckligt. Aldrig riktigt hela vägen fram.

Jag vet att det känns som att vi mitt i allt det där liksom inte får tid bara du och jag. Kvalitetsögonblicken. Vitiden.

Finnastilltiden.

Så det är klart att vi ska jobba på det. Absolut. Vi måste TA oss den tiden du och jag. Det är viktigt för vårt äktenskap att vi verkligen gör det. Verkligen ser varandra. Vårdar vår relation. Allt det där. Jag köper allt det. Verkligen.

Men att skrika ”ibland känns det som att vi lever olika liv!!!” och hålla på och smälla i dörrar bara för att jag har kollat två avsnitt i förväg på senaste säsongen av Nashville, jag tycker faktiskt fortfarande att det var lite att ta i.

DSC_068927
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-11-21 21:49