Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag vet inte

De säger ju att alla äktenskap har sina egna gräl. Att det alltid finns något, liksom. Och jag har ju hört det där om att män och kvinnor i andra relationer än vår tydligen bråkar ideligen om att mannen inte fäller ner toalettlocket.

Annons

Jag vet inte.

I det här hushållet är det vanligaste grälet i år att min fru tar med sin iPad till sängen, släcker taklampan, och ett par sekunder senare kommer utfamlandes i vardagsrummet med händerna för ögonen och börjar Polyfemos-skrika på mig för att jag har glömt skruva ner ljusstyrkan på skärmen efter att jag tog den utan att fråga och kollade på The Wire på balkongen.

Igen.

Jag antar att det är samma genre.

Dela (4)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar