Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag vet inte om ni har planerat barnkalas för en treåring någon gång

Men jag behöver en sån där låda som Ryan Air har vid gaten på sina flygningar, med skylten: ”If the bag does not fit here – The bag does not travel”.

Om presenten inte går ner i den så passerar presenten inte tröskeln, det är ta mig fan reglerna från och med nu.

Annons

Visst, jag vet att ni som inte har barn tycker att det är asroligt att komma dragandes med trumset och plasthantverksbänkar och hoppborgar och skit. När mina vänner R och L fick sitt första barn köpte jag en teddybjörn stor som en frikkin optimistjolle åt dem. Men nu har jag stått ut med den här skiten i två födelsedagar och om ni behöver lägga in intromusiken till The Rock när jag säger att här och nu stannar den skiten så får ni göra det.

Jag är trött på att Shurgards aktiekurs stiger varenda gång min unge fyller år.

I år räknas fan tanken.

Dela (56)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar