Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jag vet inte vem som är den tredje apan men jag antar att vi i alla fall har täckt in de två första

Vi var på Ikea. Min fru skulle gå med barnen på toaletten, så jag gick i förväg ut på parkeringen för att lasta in grejerna i bilen. Och sen gick jag runt ute på parkeringen en stund eftersom jag inte kunde komma ihåg exakt var jag hade parkerat bilen. Till sist tog jag upp telefonen och ringde min fru för att se om hon kom ihåg. Och hon svarade som vanligt inte. Vilket driver mig till den sortens vansinne som annars är reserverat för när man inte kan få upp locket på en majonnäsburk, eftersom min fru ALDRIG svarar i sin telefon och vad är då POÄNGEN med att ha en telefon? Va?

Annons

Ja. Sen visade det sig att min fru stod med barnen tjugo meter bort vid vår bil och skrek på mig. Men jag hörde inte det. Eftersom jag var upptagen med att försöka ringa till min fru. Och hon hörde inte att det ringde eftersom hon var upptagen med att stå och skrika på mig tjugo meter bort.

Så nu har vi ägnat resten av dagen åt att bråka om vem av oss som är minst uppmärksam.

DSC_068927

Dela (48)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar