Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Jag vill inte vara den som är den. Men.

 |  Publicerad 2015-03-28 22:14  |  Lästid: < 1 minut
IMG_2948

Jag bara säger att den norska hissen hade en våning 1 och en våning 2 och en våning 3 och en våning 4. Och MITTEMELLAN våning 1 och våning 2 fanns det en mystisk våning ”M” som ingen ville prata om.

Visst, de norska människorna i hissen försökte köra hela ”no habla skånska” och låtsas som att nä, nä, nä, det är inget underligt eller konstigt eller komplett livsfarligt med den där våningen. Det är inte alls där vi förvarar våra mytologiska urtidsmonster eller frambringar de svarta hål som låter oss resa i fem dimensioner till okända galaxer och förslava och förinta utomjordiska civilisationer för att kunna plundra deras solsystems naturresurser. Inte alls. Inte alls.

De försökte köra den visan med Fredrik Backman.

Men Fredrik Backman är ingen idiot.

Fredrik Backmans fru kan hålla på hur mycket hon vill om att ”Fredrik Backman kanske inte ska se Interstellar ensam i ett mörkt rum för det är så här det blir då”. För Fredrik Backman vet sanningen.

Fredrik Backman såg att alla andra knappar var nerslitna av generationer och århundraden av norska knapptryck, men ”M”-knappen såg helt ny ut. Som om den var helt orörd.

FÖR I NORGE VET MAN UPPENBARLIGEN VAD SOM HÄNDER OM MAN TRYCKER.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2015-03-28 22:21