Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jaha. Det är ju faktiskt bara typiskt.

Nu visar det sig att hon faktiskt, på allvar, köpte bacon åt mig imorse bara för att vara s-n-ä-l-l. Fattar ni?

För att hon tyckte att jag hade ”haft en jobbig vecka” och för att jag har varit hemma och tagit hand om vår son och hans vattkoppor ”utan att klaga jättemycket” och för att hon ville att jag skulle få veta att jag är ”en bra man och en bra pappa”.

Annons

Och för att hon ”älskar” mig.

TACK SÅ JÄVLA MYCKET LIKSOM!

Nu måste jag gå och köpa blommor imorgon för att be om ursäkt för allt det här.

Och sen måste jag försöka sluta vara en sån paranoid skitstövel.

Och när hon behöver något från förrådet nästa gång så måste jag gå och hämta det direkt, bara för att liksom leva upp till att vara den där ”bra mannen” som hon har sagt att jag är nu.

Och varenda gång jag ger henne något de närmaste månaderna så kommer hon titta sådär sårat på mig och påminna mig om hur taskigt det vore om hon också tog för givet att j-a-g hade en cynisk baktanke varenda gång jag gjorde något snällt.

Och nästa helg kommer jag förmodligen bli tvungen att åka till Ikea utan att gnälla ett enda dugg, bara för att uppväga mitt beteende idag.

Vänta lite nu.

Dela (28)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar