Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jaha. Men vafan.

Om en vuxen man stiger in på en restaurang tillsammans med sin treårige son. Och servitören sätter fram oliver på bordet. Då är det väl ändå på sin plats att berätta att det är kärnor i dem? Det står jag faktiskt för att jag tycker. Olivkärnor är liksom själva urtypen för saker som figurerar i barnavårdscentralens informationsvideos om kvävningsrisker. Det är faktiskt skitfarligt. Kommer man in på en restaurang tillsammans med ett barn så måste man faktiskt bli informerad om sånt av personalen. Det finns hela trådar på Familjeliv som backar upp mig här, så börja inte ens. Man måste faktiskt tänka på barnen. Någon kan faktiskt skada sig.

Annons

Alla fattar för fan det.

Jag satte fyra stycken i halsen och min son hångarvade aslänge.

Det underminerar för fan min auktoritet som förälder, sånt här.

Dela (75)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar