Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Jaha. Okej. Visst.

Det var tydligen inte halsfluss.

Det var tydligen ”bara lite ont i halsen”. Så säger de på sjukvårdsrådgivningen. Och så säger de ”jamen det är väl bra att det försvann av sig självt?” när jag frågar varför det plötsligt bara gick över.

Annons

”Jamen det är väl bra”.

Så då försökte jag förklara att om en radiooperatör på det amerikanska försvarshögkvarteret noterar en fientlig farkost som plötsligt dyker upp i amerikanskt luftrum utan att identifiera sig, och den farkosten sedan plötsligt FÖRSVINNER från skärmen. Då kommer liksom inte radiooperatörens överordnade i generalstaben eller vad fan det nu heter bara rycka på axlarna lite muntert och säger ”JAMEN DET VAR VÄL BRA ATT DET FÖRSVANN AV SIG SJÄLVT”.

Och då la sjukvårdsrådgivningen på luren.

Jag tänker hur som helst behålla de här halstabletterna med citronsmak som jag köpte på Apoteket igår. Det står på förpackningen att man inte ska äta dem när man inte har ont i halsen men då får de fan komma hit och vrida dem ur mina kalla döda händer.

Dela (80)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar