Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Jakten på de perfekta skötväskeshortsen

 |  Publicerad 2014-08-22 21:59  |  Lästid: 2 minuter

Många läsare har engagerat sig i frågan om skötväskeshortsen. Flera har föreslagit snickarshorts (vilket man vet är bra eftersom snickare måste ha väldigt, väldigt många fickor som de kan lägga sin klocka och kalender allra, allra, allra längst ner i så att de omöjligt kan uppskatta vilken tid de tänker komma eller när de tänker bli färdiga) och flera andra har föreslagit seglarshorts (vilket man också vet är bra eftersom skötväskeshortsen måste rymma nappflaskor och baserat på samtalstonen i debatten om lägre promillegräns på sjön för några år sedan lär ingen semesterfirargrupp ha större flaskvana än medelålders män med båt).

Den allmänna opinionen tycks dock, trots allt, luta mot två alternativ av mer icke-shortsmässig karaktär.

För underkroppen föreslås det här, med argumentet att det generösa luftinsläppet kommer passa extra bra i charterklimat:

Skrmavbild 2014-08-22 kl. 21.40.52

För överkroppen föreslås det här. Med tanke på just charterklimatet får jag förmoda att det är tänkt att man går med bar överkropp under. Som Rambo hade gjort om han hade stört sig jättemycket på att skötväskan skavde mot knäna när han gick med den ihopfällbara barnvagnen.

Skrmavbild 2014-08-22 kl. 21.40.26

Tyvärr är jag skeptisk till just västen eftersom mannen på bilden av ansiktsuttrycket att döma har fått slut på snacks.

Man har inte tillräckligt många fickor om man får slut på snacks.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar