Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Kasta glas i stenhus

Ni vet hur man ibland på fester och middagar hos ytligt bekanta träffar den där sortens, ska vi säga, en smula övernitiska vinentusiaster som är heeelt övertygade om att vin och konjak och whisky och vad det nu är smakar olika beroende på vilket glas de serveras i?

Annons

De är rätt jobbiga att diskutera med, kan man kanske tycka.

Nå.

2,5-åringar tror alltså inte att juice smakar olika i olika sorters glas. De tror att det är OLIKA SORTERS JUICE.

Och imorse råkade jag tappa min sons juiceglas i golvet när jag plockade ut det ur diskmaskinen. Så nu har jag tydligen dödat äpplejuice. Jag har dödat äpplejuice som koncept. Äpplejuice har nu upphört att existera, och det är mitt fel. Jag har utrotat äpplejuice ur den biologiska faunan. Jag kanske kan försöka ge vår son äpplejuice ur exakt samma kartong som jag gav honom äpplejuice ur igår, sure, men det är inte äpplejuice längre. Det är bedragaräpplejuice nu. Och den spottar man ut.

För den riktiga äpplejuicen är död. Den är död för pappa dödade den.

Jag har beslutat mig för att jag gillade barn bättre innan de började prata.

Dela (88)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar