Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Kasta sten i sjöhus

 |  Publicerad 2012-12-19 13:34  |  Lästid: < 1 minut

Ja, jag är alltså på väg till Farsta idag för att förstöra andrahandsvärdet på främmande människors böcker. Min redaktör ska med. Jag ville bara som allra hastigast titta in här först för att tacka alla er läsare som mejlat mig senaste veckan för att berätta att filmen The Lake House (som vi ju tidigare samtalat om som hastigast om här) tydligen i själva verket är en remake på en sydkoreansk film som heter ”Il mare”.

Det visar sig alltså att jag, vilket jag inte tänker vara sen att låta min redaktör få veta i de allra mest bestämda ordalag, INTE är Sandra Bullock.

Så att alla bara har det jävligt klart för sig.

Jag är i själva verket Jun Ji-hyun.

Hon sjunger och dansar också. Hon är typ sjukt stor i Asien.

Så jag tänker inte sitta här och ta skit från någon.

Ha det klart för er.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-12-19 13:46