Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Keeping it clean

Min fru har köpt en sån där elektrisk tvålpump och ställt på handfatet i badrummet. Man ska dra handen framför tvålpumpen i ”en enda följsam rörelse”, varpå pumpen brummar till lite och sedan spottar ut en precis lagom stor klick flytande tvål i handflatan på dig. Eller det är så det är tänkt.

Annons

Det är möjligt att jag gjorde något fel.

Men först kom det ingen tvål. Trots att jag var svinföljsam och allting. Så då drog jag handen i en enda följsam fast lite snabbare rörelse. Och då kom det fortfarande ingen tvål. Så då drog jag handen långsammare och liksom lite hackigt och då kom det fortfarande ingen tvål så då öppnade jag dörren för att skrika till min fru att den här jävla tvålpumpen var sönder och då kom det tvål. Ganska mycket tvål. Det liksom bara rann ur den. Det var som om den kräktes.

Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra.

Så jag tänkte försöka skölja bort all tvål som rann nerför själva pumpen för att inte min fru skulle komma in här och börja skälla på mig för att jag hade haft sönder den, men det blev ju lite kontraproduktivt för när jag började skölja den under kranen så kom ju kranen framför de där små känselsensorerna så då började pumpen spruta ännu mer tvål. Och då satte jag den på handfatskanten igen och då började det rinna tvål ner från handfatet på golvet och då fick jag panik. Och något var jag tvungen att stoppa flödet med. Jag har sett Grey’s Anatomy. Man måste apply pressure to the wound och sådär.

Så. Ja.

För att göra en lång historia kort så är det tvål på förskolekatten.

DSC_068927

Dela (155)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar