Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Keeping it in the family

Jo. Det blev ju inte så mycket bloggat här igår. Familjen var lite upptagen eftersom min svågers fru födde barn och vår son således fick sin första kusin.

Och, ja. Jag vill förstås självklart inte på något sätt insinuera att inte det var det allra, allra, allra viktigaste som hände i helgen. Självklart inte.

Annons

Men det kan ju ändå vara värt att NÄMNA att båda de berörda släkterna hade en stor vadslagning om vilket datum barnet skulle födas. Och jag var den enda som hade rätt.

Det är förstås ingen stor grej i sammanhanget. Liten kul detalj bara. Inget att hetsa upp sig över. Och jag är ju inte en sån som blir självgod och högljudd när jag vinner saker. Man måste vara en ödmjuk segrare, det är min filosofi.

Jag vann faktiskt dessutom bara äran, inga pengar eller så.

Däremot vann min fru tydligen 300 spänn av min svåger när de nyblivna föräldrarna hörde mig klappa i händerna och sjunga E-Types ”Campione” ute i sjukhuskorridoren innan jag ens hade hittat rätt rum.

Kul när det går bra för folk.

Dela (9)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar