Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Knapp överlevnad

Jag har inte fördomar, jag vill bara säga det nu direkt.

Jag är inte en sådan människa som generaliserar. Jag drar inte alla över en kam. Eller kant. Eller vad fan det nu heter. Jag gör det i alla fall inte. Drar alla över skit och håller på. Jag bedömer var och en på individnivå. Jag är oerhört öppensinnig. Fråga vem som helst. Eller i alla de som tycker att jag är det.

Annons

Jag dömer inte.

Jag försöker bara förklara att vi har två barn, och det har precis kommit en jävla massa snö där vi bor. Och det här är fjärde vintern i rad som jag sex gånger om dagen ska klä på och av antingen någon som är stor som en limpa bröd och inte skulle kunna reagera på grundkommandot ”dra UT armen!” om så hela familjens liv hängde på det, alternativt någon som väger 15 kilo och faller ihop som om han blivit skjuten med elefantbedövning varje gång man försöker manövrera en overall. Det är som att försöka förbereda den onda roboten som var gjord av ”liquid metal” i Terminator 2 för att gå till pulkabacken.

Det har kanske inte helt och hållet med saken att göra, men jag försöker bara förklara bakgrunden här.

Jag vill bara vara tydlig med att jag inte har fördomar. Jag generaliserar inte.

Jag bara säger att jag hatar nästan alla jävla knappar i hela jävla världen.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar