Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Knows if you’ve been bad or good

 |  Publicerad 2013-12-24 10:55  |  Lästid: < 1 minut

Vår son och jag satte traditionsenligt ut mjölk och kakor till tomten på balkongen igår kväll. Sen somnade vår son. Och jag glömde bort att mjölken och kakorna stod där och kom inte på det igen förrän rätt sent på kvällen efter att jag precis hade kollat färdigt på Arsenal-Chelsea och förlorat pengar i en vadslagning mot min vän J för att den förbaskade matchen slutade 0-0.

Jag var på ganska dåligt humör. Till mitt försvar.

Så jag vill gärna att vi fokuserar på att när vår son öppnade balkongdörren imorse så hade tomten varit där och druckit upp all mjölken och ätit alla kakorna.

Vår son var nöjd. Julens magi är intakt. Det är det jag vill att vi fokuserar på här.

Tomten hade visserligen även lämnat en halvrökt cigarr i askfatet och en av pappas ölflaskor och en sån där sprayburk med vispgrädde och omslagspappret till en familjeförpackning rulltårta nertryckt i balkongbelysningen. Men tomten hade en lite jobbig kväll. Tomten kanske behövde en break.

Men, ja. Okej. Visst.

Jag antar att det är uteslutet att mamma kysser tomten i år?

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar