Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Kort avbrott för reklam

Om någon av er händelsevis regelbundet läser inredningstidningen Residence så kommer ni den här månaden eventuellt glädjas åt vissa synergieffekter i er mediekonsumtion, då jag skrivit en krönika där det här numret.

Annons

Jag kan lugna er läsare som tycker att ämnet ifråga väl ändå kräver viss expertis med att texten inte handlar så värst mycket om inredning. Eller, den handlar lite mer precist om några samurajstatyer (vi har ju tidigare avhandlat min relation till samurajstatyer som hastigast här) som jag hade i fönstret när min fru och jag flyttade ihop. Och min frus känslor inför dem.

(I ärende av full disclosure ska det dock redas ut att samurajstatyerna som krönikan handlar om köptes i Thailand, och alltså inte är samma samurajstatyer som min vän E lurade mig att köpa på en trädgårdshandel i Rydebäck flera år senare, jag har ägt rätt många samurajstatyer, det är en lång historia.)

Finns i butik nu. (Tidningen alltså, samurajstatyerna kan jag inte garantera om de säljs längre.)

Slut på meddelande.

Dela (1)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar