Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Kort förtydligande bara

Jag har aldrig sagt att de är nyttiga!

Min fru såg mig plocka ut handmixern ur lådan, böka runt lite i köket, och sedan dricka dem ur samma bägare som hon brukar dricka sina proteinshakes ur. Och då drog hon genast slutsatsen att jag säkert hade frukt och proteinpulver och sånt skit i dem. Som hon brukar ha. Fick för sig att jag hade ”tagit mitt förnuft till fånga” och ”lyssnat på hennes råd” och ”äntligen börjat tänka lite hälsosamt”. HON drog den slutsatsen. Jag har fan inte sagt ett dugg.

Annons

Så om någon av er stöter på henne de närmaste dagarna och hon börjar snacka skit om mig nu bara för att hon smakade en klunk Fredriksmoothie Special när jag tittade bort och upptäckte att jag hade jordnötssmör och Digestivekex i dem, och sneade ur fullständigt, då vill jag att ni åtminstone ska veta bakgrunden.

Det var bara det.

Dela (32)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar