Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Kort grej till min son bara

 |  Publicerad 2011-01-21 17:48  |  Lästid: < 1 minut

Jag antar att du inte läser det här förrän du har, du vet, lärt dig läsa och så. Men när du gör det så vill jag att du ska veta att för några år sen, en ganska kall fredag i andra halvan av januari innan du ens hade fyllt ett, så gick din mamma ut på kvällen och lämnade dig och mig ensamma hemma.

Och precis innan hon gick så ropade hon ”Och våga inte ens sitta i soffan utan byxor den här gången! Och det gäller er BÅDA!”

Och då tittade du och jag en kort stund på varandra. Och sen ropade vi tillbaka ”You can take our lives, but you can never take our FREEDOM!”

Jag vill bara att du ska veta att din mamma såhär i efterhand säkert kommer försöka lura i dig motsatsen.

Men jag känner ändå att vi hade 1-0 där.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-01-21 17:49