Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Kort information till de tävlande

 |  Publicerad 2015-01-21 22:37  |  Lästid: < 1 minut

Jo, hej. För någon vecka sedan gapade jag ju här om att förlaget som ger ut mina böcker hade en del biljetter till generalrepetitionen av Johan Rheborgs uppsättning av En man som heter Ove på Rival 28 januari. Det kom drygt 1600 mejl, vilket väl lite milt uttryckt var så in i helvete många fler mejl än vi hade förväntat oss, för att tävla om runt 100 biljettpaket. Så det blev lite stökigt här ett par dagar.

Men nu har vinnarna dragits, och eftersom alla som känner mig vet att jag inte ska släppas i närheten av biljetter till någonting alls (senaste gången någon lät mig göra det fick en bartender springa över hela Helsingfors flygplats med min biljett för att jag skulle få gå ombord på planet hem), så har alla vinnare lottats ut av kompetenta och ordningsamma myndighetspositioner på förlaget.

Vinnarna har fått ett mejl idag. Om man inte har fått ett mejl har man alltså inte vunnit.

Om det dyker upp återbud kommer vi göra vårt allra bästa för att lotta ut de biljetterna också. Om någon av er som vunnit får förhinder får ni alltså väldigt gärna höra av er till info@partnersinstories.se och berätta det.

Tack.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar