Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Kort information till människor på mitt gym

 |  Publicerad 2015-01-08 21:16  |  Lästid: 2 minuter

Jag har mycket hud i mitt ansikte.

Det är inte kriminellt.

Jag vill bara ha det sagt. Speciellt i mitten. Jag har ganska mycket hud speciellt i mitten av mitt ansikte.

Så jag vet inte exakt vad ni tror att ni såg men det kändes lite som att ni trodde att ni såg något annat än det ni såg. Exakt. Så jag vill bara förtydliga att det inte var det som ni såg som ni trodde att ni såg. Och även om det hade varit det så är det här faktiskt inte viktigt, jag förstår inte alls varför det skulle vara viktigt för någon, men OM det nu är så viktigt för er så vill jag bara ha det här sagt. Inte för att ni har sagt något, men för att jag kände själv att jag var väldigt inne i själva upplevelsen just då och då kanske det såg ut som att jag var VÄLDIGT inne i själva upplevelse, om ni fattar vad jag menar. Och då kanske ni trodde något. Även om ni inte sa något. Det kändes som att ni kände något och jag tyckte mig tycka att ni tyckte saker. Jag känner sånt. Jag är en känslig person.

Så jag vill bara säga att ja, jag tittar på film och tv-serier i min telefon när jag powerwalkar, och ja, det är det jag gör även om min fru kallar det ”promenad”. Och nej, det var inte Grey’s Anatomy den här gången, och nej, jag grät inte.

Jag grät inte förra gången heller men den här gången grät jag definitivt inte. Jag vill bara klargöra det. Men inte för att det är viktigt. Och inte för att ni har sagt något men ni kan faktiskt ändå sluta snegla över axeln på mig på löpbandet nu. Det är sjukt oartigt. Jag har inga direkta bevis för att ni gör det men jag vet att ni gör det för jag är en känslig person. Jag känner av såna grejer. Det hade varit typiskt er. Jag känner inte er men det är fan typiskt folk man inte känner att döma en för att man kollar på Frost medan man powerwalkar.

Visst. Okej. Det var Frost. Jag kollade på Frost. Jag orkar inte kolla på den med mina barn för de bara ”sluta spola tillbaka”. Det är inte kriminellt.

Och jag råkar ha väldigt mycket hud i mitt ansikte så det rör sig väldigt mycket när jag powerwalkar och det var därför som jag såg ut som jag gjorde.

Jag mimade inte med i sångerna.

Jag har mycket hud.

Dra åt helvete.

Sköt er egen träning.

Man tävlar bara mot sig själv.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2015-01-08 21:21